køb billigt rideudstyr online

Fem fordele ved at købe billigt rideudstyr på nettet

Hvor meget shopper du på nettet?

Hvis du er som de fleste andre danskere, så er svaret sikkert: Rigtigt meget. Og det er der god grund til. Det er blevet nemt, billigt og sikkert at handle alt fra tøj til hvidevarer på computeren. Og hvad kunne være mere behageligt end at sidde hjemme bag skærmen og vælge lige præcis det, du har brug for, i stedet for at skulle rundt til mange forskellige butikker.

Rideudstyr findes i stor stil på nettet. Det er muligt at finde både ridetøj, sadler, trenser, dækkener og alt andet, en hesteejer eller rytter kunne få brug for i deres omgang med deres hypper.

Det sværeste ved at have hest for mange er de høje priser. Det er ikke bare dyrt at købe eller have part på hesten, men også opstaldning, foder, træning, dyrlæge, smed og udstyr.

Heldigvis kan man nogle gange finde tingene billigere på nettet. Men det er ikke det eneste, du får ud af at handle rideudstyr online. Her er fem fordele ved at blive derhjemme i stedet for at shoppe amok i de fysiske udstyrsbutikker.

 

1. Du undgår at impulskøbe

På nettet kan vi ofte finde lige præcis det, vi har brug for. Vi kan gå direkte ind på vores yndlingshjemmeside og putte lige præcis den sadel, vi havde i tankerne, ned i vores virtuelle indkøbskurv og lukke browseren igen uden at blive suget ind i en hel verden af lækkert udstyr, som vi bare må eje. Hvem kan modstå alle de lækre hestebolcher, ridestøvler, handsker og t-shirts, der er lige til at tage fat i på hylderne?

Mange produkter har faktisk svært ved at klare sig på nettet, alene fordi de afhænger af, at folk impulskøber dem ved kassen. Faktisk er 30-50% af de indkøb, vi foretager os i fysiske butikker, impulskøb. Så hvis du shopper dit hesteudstyr online, undgår du det problem.

 

2. Du kan sammenligne priserne

På nettet kan du nemmere sammenligne priserne og vælge det billigste rideudstyr på markedet. I en fysisk rideudstyrsbutik bliver du ofte kun præsenteret for enkelte brands, og du har ikke mulighed for at vide, om andre butikker mon sælger dem billigere, eller om der findes andre varianter der kunne tilbyde samme kvalitet for en bedre pris. Så hvis du for eksempel er ude efter billige vinterdækkener, så kan det nogle gange blive udfordrende hvis der kun er tre forskellige produkter at vælge mellem.

 

3. Du finder et større udvalg

Ikke alene kan du sammenligne priserne mellem den ene og den anden trense, for eksempel. Du finder også et meget større udvalg. Det hænger også sammen med at sammenligne priserne – men selvom du ikke nødvendigvis er ude efter billigt rideudstyr, så er der stadig flere muligheder for at finde lige præcis det udstyr eller foder du kunne tænke dig, med de egenskaber som du har brug for. En enkelt fysisk butik har normalt ikke samme udvalg. Hvis man vil have et overblik over markedet må man i stedet ud og besøge mange forskellige rideudstyrsbutikker. På den måde kan det hurtigt blive meget dyrere, fordi du også skal bruge tid og penge på at komme rundt til mange forskellige steder i landet. Du kan spare pengene ved at blive derhjemme og undersøge udvalget af klokker, gamacher, trenser, sadler, ridebukser, ridestøvler eller hvad end du ellers har brug for derhjemme i sofaen.

 

4. Nettet tilbyder bedre priser

Udover de logistiske fordele ved at handle ting til hesten online, så er selve priserne også ofte billigere. Ting bliver dyrere at sælge, når man også skal betale leje, forbrug og løn. I en online butik er der færre udgifter for sælger. Det betyder, at de kan slippe produktet for mindre, så det er ofte her du finder udstyret til de laveste priser.

 

5. Du behøver ikke stå i kø

Noget af det bedste ved at tjekke ud i din yndlings webshop er at det tager to minutter. Du behøver ikke stå i kø eller mase dig gennem folkemængderne med dine indkøb. Der er ingen svedige underarme eller vrede kunder, som gør hele oplevelsen mindre behagelig. I stedet kan du slappe af, tænke dig godt om før du køber i fred og ro. Og når du er klar til at betale, ja så tager kun et øjeblik.

 

Der er mange andre fordele ved at købe billigt rideudstyr på nettet

For eksempel får man ofte rabat på sine første indkøb, og man kan nemmere holde øje og slå til når noget er på tilbud.

Hvad tænker du om online shopping? Har du nogensinde købt rideudstyr på den måde, og hvis det er tilfældet, holder du dig til visse produkter såsom foder, benbeskyttelse, vinterdækkener eller strigler, eller køber du også for eksempel ridebukser, ridehjelme og ridestøvler?

Skriv en kommentar og fortæl os om dine oplevelser.